N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Batavusdealer in Tilburg

In bijna 80 jaar zijn wij uitgegroeid van een klein winkeltje tot een erkende Batavusdealer in Tilburg. Bij Kuysters Tweewielers staan wij garant voor de beste service. Zo geven wij uitgebreid deskundig en persoonlijke advies over de meest geschikte fiets voor u. Als Batavusdealer leveren we ook fietsen van andere topmerken als Sparta, Gazelle en Koga.

Uitstekende service bij een erkende Batavusdealer

Bent u nog op zoek naar een stevige fiets voor langdurig fietsplezier? Kom dan zeker langs in onze rijwielhandel. Wij hebben als erkend Batavusdealer een groot assortiment aan verschillende soorten fietsen:

Bovendien krijgt u bij onze rijwielhandel minstens zes maanden BOVAG-garantie. Wij vinden een goede service erg belangrijk en daarom streven wij ernaar om elke reparatie binnen een dag klaar te hebben. Mocht het onderhoud toch wat langer duren, dan staat er voor u een gratis leenfiets klaar.

Benader ons nu voor meer informatie

Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over ons als Batavusdealer of als u meer informatie wilt ontvangen over onze service. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen om onze fietsen te komen bekijken. Wij voorzien u graag van vakkundig advies op maat. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 013 – 5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl