N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

In bijna 80 jaar zijn wij uitgegroeid van klein winkeltje tot een erkende Batavusdealer in Tilburg. Bij Kuysters Tweewielers, in het centrum van Tilburg, staan wij garant voor de beste service. Zo geven wij uitgebreid deskundig en persoonlijke advies over de meest geschikte fiets voor u.

Uitstekende service bij een erkende Batavusdealer in Tilburg

Aan de Veldhovenring 77 in Tilburg opende in 1933 een klein zaakje waar zelf fietsen werden gemaakt. De oprichters, de 16-jarige Jantje Kuysters en zijn invalide vader, hadden toen niet kunnen bevroeden dat hun winkel, bijna 80 jaar later, zou zijn uitgegroeid tot de mooie hedendaagse winkel en Batavusdealer in Tilburg. Natuurlijk verkopen wij ook andere merken, zoals Sparta, Gazelle en Koga. Wij hebben stadsfietsen, damesfietsen, hybride fietsen – die vooral geschikt zijn voor de lange afstanden –, elektrische fietsen en een keus uit minimaal 50 tweedehands fietsen. Bovendien krijgt u bij ons minstens zes maanden BOVAG-garantie. Wij vinden een goede service erg belangrijk en daarom streven wij ernaar om elke reparatie binnen een dag klaar te hebben. Mocht het onderhoud toch wat langer duren, dan staat er voor u een gratis leenfiets klaar.

 

Wilt u meer informatie?

Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over ons als Batavusdealer of als u meer informatie wilt over onze service in Tilburg. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen om onze fietsen te komen bekijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 013 – 5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl