N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Een goede E-bike van dé fietsenmaker in Tilburg

Altijd al een E-bike willen aanschaffen om mee rond te toeren in Tilburg en daarbuiten? Bij Kuysters Tweewielers verkopen we nieuwe en tweedehands E-bikes in verschillende modellen. Hierdoor vindt u altijd een E-bike die past bij uw wensen en behoeften, waarmee u lekker snel op weg kunt. De E-bike is tegenwoordig niet alleen populair bij ouderen, maar ook bij veel andere leeftijdsgroepen.

Let hierop als u een E-bike koopt

Tegenwoordig bestaan er veel moderne elektrische fietsen voor zowel dames als heren. Hierbij wordt onderscheid gemaakt door middel van verschillende prijsklassen en gebruikswensen en -eisen. U maakt de keuze voor een motor achter, midden of voor en beslist daarnaast ook of u een open kettingkast wilt. Bij enkele modellen is het mogelijk om zelf de accucapaciteit te kiezen en de actieradius daarmee aan te passen. Vindt u een nieuwe E-bike wel erg prijzig? U vindt ook tweedehands fietsen bij onze rijwielhandel.

Altijd kwaliteit, service en persoonlijk advies

Ruim 80 jaar geleden vond in Tilburg de start van Kuysters Tweewielers plaats. Dit bestond toen uit een winkeltje met gereedschap en fietsonderdelen. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een professionele rijwielhandel, die u helpt bij de aanschaf en het onderhoud van uw E-bike. Wij vinden het belangrijk dat u altijd tevreden bent met uw tweewieler en zetten graag die extra stap.

De nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied

Als fietsenhandel houden wij altijd nauwlettend de nieuwste trend op fietsgebied in de gaten. Kom eens bij ons langs om de E-bikes uit ons assortiment te bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor alle benodigde fietsaccessoires. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl