N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Een gloednieuwe of tweedehandse elektrische damesfiets is te koop bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Sinds 1933 zijn wij specialist in alles wat met fietsen te maken heeft. In ons assortiment vindt u fiets van toonaangevende merken als Batavus, BSP en Giant. Wij geven u advies op maat en zorgen ervoor dat u een fiets koopt die perfect bij u past.

Ontspannen fietsen met een elektrische damesfiets

Het grote voordeel van een elektrische damesfiets is dat u toch in beweging bent, maar dat het trappen u minder moeite kost. Afhankelijk van onder andere het soort accu zijn met een elektrische fiets afstanden van 40 tot 100 kilometer af te leggen, voordat de milieuvriendelijke accu weer moet worden opgeladen. Deze kunt u eenvoudig van de fiets halen; ideaal voor de gevallen dat er geen stroomvoorziening aanwezig is in de stalling. Natuurlijk kunnen ook heren bij ons een elektrische fiets aanschaffen. En uiteraard verkopen wij ook stevige stadsfietsen al dan niet tweedehands.

Vragen? Neem contact op!

Neemt u snel contact met ons op in de gevallen dat u nog vragen heeft. U kunt ook langskomen aan de Veldhovenring 77 in Tilburg om onze elektrische damesfietsen zelf te bekijken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl