N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Als u een fiets wilt kopen in Tilburg, bent u bij fietsspecialist Kuysters Tweewielers aan het juiste adres. In het ruime assortiment vindt u onder andere stadsfietsen, hybride fietsen en elektrische fietsen. Ook voor onderhoud aan uw fiets of tweedehands fietsen hoeft u niet verder te zoeken: Kuysters Tweewielers heeft alles voor uw fiets.

Een fiets kopen met persoonlijk advies en service bij de fietsspecialist van Tilburg

Als u een fiets gaat kopen, mag u een aantal zaken verwachten. Kwaliteit, service en persoonlijk advies. Laat Kuysters Tweewielers nou toevallig uitblinken in deze drie eigenschappen. Een fiets is een belangrijk vervoersmiddel, daarom is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. U brengt er immers veel tijd op door! Graag stellen wij bij de aankoop uw nieuwe fiets volledig af naar uw lichaam, zodat u geen last krijgt van bijvoorbeeld uw rug of polsen. U rijdt er direct mee weg!

Vakkundige reparatie in onze moderne werkplaats

Is er iets aan uw fiets kapot? Als fietsspecialist repareren wij deze vakkundig voor u in Tilburg. Onze moderne werkplaats is uitgerust met al het benodigde gereedschap om uw fiets snel en professioneel te herstellen. In de tussentijd maakt u gratis gebruik van een van onze leenfietsen.

Twee gratis onderhoudsbeurten voor uw nieuwe fiets

Gaat u uw nieuwe stadsfietshybride fiets of elektrische fiets bij de fietsspecialist in Tilburg kopen? Dan maakt u een goede keuze. Naast de hoge kwaliteit fietsen en persoonlijke service ontvangt u bij aankoop van een nieuwe fiets ook twee gratis onderhoudsbeurten. Kom eens langs om ons assortiment te bekijken!

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl