N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Als uw fiets een grote of kleine reparatie nodig heeft, komt u naar Kuysters Tweewielers in Tilburg. In onze moderne en milieuvriendelijke werkplaats kunnen wij u snel van dienst zijn en zorgen we dat uw tweewieler weer tiptop in orde is. Dát is de service van een specialist.

Uw fiets verdient enkel een vakkundige en snelle reparatie in Tilburg

Gemak en snelheid staan bij ons voorop. De reparatie aan uw fiets in onze werkplaats in Tilburg is normaal gesproken binnen één werkdag gebeurd. Mocht het toch gebeuren dat wij dat niet redden, dan hebben wij als extra service een leenfiets voor u klaarstaan. Deze mag u gratis lenen, zodat u toch lekker kunt blijven fietsen en niet met de auto of de bus hoeft. Behalve voor het onderhouden en repareren van uw fiets, kunt u in onze mooie winkel aan de Veldhovenring ook terecht om allerlei soorten fietsen te kopen. Koop bij ons hybride fietsen, stadsfietsen en e-bikes in Tilburg. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte fietsen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw fiets in onze winkel in Tilburg? Of heeft u een vraag over ons aanbod aan nieuwe en tweedehands fietsen? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 013-5426356. Wij helpen u ook met uw fietsreparatie in het stadsdeel Reeshof.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl