N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Voor een grote of kleine fiets reparatie komt u naar Kuysters Tweewielers in Tilburg. In onze moderne en milieuvriendelijke werkplaats kunnen wij u snel van dienst zijn en zorgen we dat uw tweewieler weer tiptop in orde is. Dat is de service van een specialist.

Vakkundige en snelle fiets reparatie in Tilburg

Gemak en snelheid staan bij ons voorop. Normaal gesproken hebben wij een grote of kleine fiets reparatie in onze werkplaats in Tilburg binnen één werkdag afgerond. Mocht het toch gebeuren dat wij dat niet gaan redden, dan hebben wij een leenfiets voor u klaarstaan. Deze mag u dan gratis lenen, zodat u toch lekker kunt blijven fietsen en niet met de auto of de bus hoeft. Behalve fiets reparaties kunt u in onze mooie winkel aan de Veldhovenring in Tilburg ook terecht om allerlei soorten fietsen te kopen. Denk hierbij aan elektrische, hybride en stadsfietsen. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte fietsen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een fiets reparatie in onze winkel in Tilburg? Of heeft u een vraag over ons aanbod nieuwe en tweedehands fietsen? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt ons bellen op 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl