N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Reparatie van uw fiets in Tilburg

Als uw fiets een grote of kleine reparatie nodig heeft, komt u naar Kuysters Tweewielers in Tilburg. In onze moderne en milieuvriendelijke werkplaats kunnen wij u snel van dienst zijn en zorgen we dat uw tweewieler weer tiptop in orde is. Dát is de service van een specialist. Wij helpen u met een reparatie aan uw fiets graag vooruit.

Uw fiets verdient enkel een vakkundige en snelle reparatie in Tilburg

Gemak en snelheid staan bij ons als rijwielhandel voorop. De reparatie aan uw fiets in onze werkplaats is normaal gesproken binnen één werkdag gebeurt. Mocht het toch gebeuren dat wij dat niet redden, dan hebben wij als extra service een leenfiets voor u klaarstaan. Deze mag u gratis lenen, zodat u toch lekker kunt blijven fietsen. Behalve voor het onderhouden en repareren van uw fiets, kunt u in onze mooie winkel aan de Veldhovenring ook terecht voor het kopen van een e-bike. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte fietsen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw fiets in onze winkel? Of heeft u een vraag over ons aanbod aan nieuwe en tweedehands fietsen? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 013-5426356. Wij helpen u ook met uw fietsreparatie in het stadsdeel Reeshof.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl