Een stadsfiets is tegenwoordig niet alleen de snelste manier om je in de stad van A naar B te verplaatsen maar zeker ook een van de leukste.

Op de fiets beleef je de stad en help je niet alleen je gezondheid maar ook het klimaat en je portemonnee.

John Kuysters Tweewielers helpt je graag om een keuze te maken bij het beslissen wat voor jou de goede stadsfiets is en om daarnaast meer informatie te geven over de verschillende stadsfietsen en de initiatieven daaromheen.

Stadsfiets

De stadsfiets is een comfortabele fiets die vooral geschikt is voor dagelijks gebruik, naar school, het werk en in de stad. De stadsfiets herken je aan een wat langer wielbasis, veelal grotere wielen en een sterk naar voren gebogen voorvork.

De moderne stadsfiets is niet meer zoals we hem van vroeger kenden. De technische ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het aanbod in stadsfietsen gevarieerder is geworden. De stadsfiets heeft bovenal een groot comfort, heeft meestal 3 tot 8 versnellingen en blijft zeer eenvoudig in het onderhoud.

Kom de uitgebreide collectie stadsfietsen bekijken in de winkel, voor de laatste nieuwtjes.

Andere type fietsen die vaak als stadfiets worden gezien zijn: Moederfietsen met extra lage instap, oma- en vouwfietsen.

Ook in de collectie 2e hands zijn vele stadsfietsen te vinden.

Bekijk hier onze collectie Stadsfietsen.

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl