N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Kuysters Tweewielers is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot een zeer ruime fietsenwinkel in het centrum van Tilburg. Wij verkopen alleen het beste materiaal en geven u daarnaast zeer deskundig advies waar u echt iets aan heeft, zoals u van een fietsspecialist in Tilburg mag verwachten. Bij dé fietsspecialist in Tilburg vindt u fietsen van diverse topmerken als Batavus en BSP.

Een fietsenwinkel in Tilburg met jarenlange ervaring

Bijna 80 jaar geleden begon Jantje Kuysters met zijn vader met het bouwen van fietsen. In 1980 nam John samen met zijn vrouw de zaak over. Tegenwoordig is ook de oudste zoon John Jr. erbij betrokken. Kuysters Tweewielers is dus een echt familiebedrijf. Wij zorgen ervoor dat u bij ons een geschikte fiets vindt. Dat luistert heel nauw, want een te kleine of te grote fiets kan u pijn opleveren in onder meer uw knieën, rug en schouders. Wij verkopen in onze fietsenwinkel in Tilburg stadsfietsen, hybride fietsen en natuurlijk tweedehands fietsen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd minimaal 50 gebruikte fietsen op voorraad hebben. U betaalt voor deze fietsen van goede kwaliteit niet alleen een vriendelijke prijs, maar u ontvangt daarnaast ook nog een half jaar BOVAG garantie. Wij zijn niet voor niets dé fietsspecialist in Tilburg.

Nieuwe en gebruikte fietsen bij dé winkel van Tilburg

U kunt in onze winkel in Tilburg terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Dames, heren, jong en oud kunnen bij ons terecht voor een geschikte fiets. Bovendien zorgen wij ervoor dat de fiets die u koopt perfect bij uw lichaamsbouw past. Zo fietst u in de voor u meest comfortabele houding. Naast de aanschaf van fietsen kunt u bij onze winkel in Tilburg ook terecht voor professioneel onderhoud en vakkundige reparaties. Dat is de service die u verwacht van een fietsspecialist in Tilburg.

Bezoek dé fietsspecialist in Tilburg

Wilt u meer weten over fietsenwinkel Kuysters Tweewielers in Tilburg? Dan kunt u via 013-5426356 telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de fietsen in onze winkel aan de Veldhovenring 77 in Tilburg te komen bekijken.

 

 

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl