N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Dé fietsenwinkel in Tilburg

Kuysters Tweewielers is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot een zeer ruime fietsenwinkel in het centrum van Tilburg. Wij verkopen als gerespecteerde fietsenwinkel alleen het beste materiaal en geven u daarnaast zeer deskundig advies waar u echt iets aan heeft, zoals u van een fietsspecialist mag verwachten.

Een fietsenwinkel met jarenlange ervaring

Bijna 80 jaar geleden begon Jantje Kuysters met zijn vader als fietsenmaker met het bouwen van fietsen in hun winkel. In 1980 nam John samen met zijn vrouw de fietsenwinkel over. Tegenwoordig is ook de oudste zoon John Jr. erbij betrokken. Onze fietsenwinkel is dus een echt familiebedrijf. Wij zorgen als fietsspecialist ervoor dat u bij onze winkel een geschikte fiets vindt. Dat luistert heel nauw, want een te kleine of te grote fiets kan u pijn opleveren in onder meer uw knieën, rug en schouders. Wij verkopen in onze fietsenwinkel stadsfietsen, hybride fietsen en natuurlijk gebruikte fietsen. Wij zorgen er als fietsspecialist voor dat wij altijd minimaal 50 gebruikte fietsen op voorraad hebben.

Nieuwe en gebruikte fietsen bij onze winkel

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Dames, heren, jong en oud kunnen bij ons terecht voor een geschikte fiets. Bovendien zorgen wij als fietsenspecialist ervoor dat de fiets die u koopt perfect bij uw lichaamsbouw past. Zo fietst u in de voor u meest comfortabele houding. Naast de aanschaf van fietsen kunt u bij onze winkel ook terecht voor professioneel onderhoud en vakkundige reparaties. Dat is de service die u verwacht van een fietsspecialist. In onze winkel vindt u fietsen van diverse topmerken als Batavus en BSP.

Bezoek dé fietsspecialist in Tilburg

In onze rijwielhandel betaalt u voor deze fietsen van goede kwaliteit niet alleen een vriendelijke prijs, maar u ontvangt daarnaast ook nog een half jaar BOVAG garantie. Wij zijn niet voor niets dé fietsspecialist. Wilt u meer weten over fietsenwinkel? Dan kunt u via 013-5426356 telefonisch contact met ons opnemen. U bent van harte welkom om de fietsen in onze winkel te komen bekijken.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl