N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Fietsreparatie Reeshof

Maak voor vakkundige fietsreparatie in de buurt van de Reeshof gebruik van de expertise van fietsspeciaalzaak Kuysters Tweewielers in Tilburg. Of het nu gaat om een ingrijpende fietsreparatie of een onderhoudsbeurt: ons team staat voor u klaar en biedt u uitgebreide service op maat. Normaal gesproken kunnen wij de fiets dezelfde dag nog voor u repareren. Mocht dat niet zo zijn, dan krijgt u van ons een leenfiets.

Fietsreparatie en -onderhoud bij een specialist nabij de Reeshof

Regelmatig onderhoud van uw fiets houdt uw tweewieler in goede conditie. Aandacht die iedere fiets verdient en eraan bijdraagt dat u jarenlang zorgeloos van uw fiets kunt genieten. In onze moderne werkplaats kunnen we vrijwel alle werkzaamheden voor een fietsreparatie moeiteloos voor u uitvoeren. Daarnaast vindt u in onze fietswinkel alle onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf uw fiets van de nodige zorg kunt voorzien. Wilt u liever een nieuw fiets aanschaffen? Bekijk dan ons brede aanbod aan tweedehands, nieuwe en elektrische fietsen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als ervaren rijwielhandel voorzien we u graag van persoonlijke advies en hoogwaardige service. Maak nu bij ons een afspraak voor een fietsreparatie en uw fiets staat dezelfde dag nog voor u klaar. Zo zit u nooit lang zonder fiets. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl