N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Maak voor vakkundige fietsreparatie in de buurt van de Reeshof gebruik van de expertise van fietsspeciaalzaak Kuysters Tweewielers in Tilburg. Of het nu gaat om ingrijpende reparaties of een onderhoudsbeurt: ons team staat voor u klaar en biedt u uitgebreide service op maat. Normaal gesproken kunnen wij de fiets dezelfde dag nog voor u repareren. Mocht dat niet zo zijn, dan krijgt u van ons een leenfiets.

Fietsreparatie en -onderhoud bij een specialist nabij de Reeshof

Regelmatig onderhoud van uw fiets houdt uw tweewieler in goede conditie. Aandacht die iedere fiets verdient en er aan bijdraagt dat u jarenlang zorgeloos van uw fiets kunt genieten. In onze moderne werkplaats nabij de Reeshof kunnen de medewerkers van Kuysters Tweewielers vrijwel alle fietsreparatiewerkzaamheden moeiteloos voor u uitvoeren. Daarnaast vindt u in onze winkel alle onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf uw fiets van de nodige zorg kunt voorzien. Verder kunt u bij ons natuurlijk ook nieuwe en gebruikte fietsen aanschaffen. In ons aanbod hebben wij onder meer fietsen van Batavus en Giant.

Meer informatie en contact

Maak een afspraak voor een fietsreparatie in de omgeving van de Reeshof bij fietsspeciaalzaak Kuysters Tweewielers in Tilburg en uw fiets staat dezelfde dag nog voor u klaar. U kunt ook contact opnemen met onze medewerkers door even bellen naar 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl