N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een goedkope fiets in Tilburg? Kom dan snel langs bij Kuysters Tweewielers. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan tweedehands fietsen voor u. Daarnaast geven wij u deskundig advies over onder meer het onderhoud van uw tweewieler. Dat is de service van een specialist.

Goedkope fiets van topkwaliteit bij dé fietsenwinkel van Tilburg

U heeft bij ons de keus uit minimaal 50 gebruikte tweewielers. De keuze omvat stadsfietsen, hybride fietsen en elektrische fietsen. Allemaal van topkwaliteit, maar tegen zeer lage prijzen. Zo vindt u bij Kuysters Tweewielers altijd een goedkope fiets. Kom een kijkje nemen aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. Hier verkopen wij natuurlijk ook nieuwe fietsen. Bovendien kunt u in onze winkel terecht voor losse fietsonderdelen of voor reparaties en onderhoud. Als u een afspraak maakt dan is de klus meestal in één werkdag wel geklaard. Mocht het langer duren, dan kunt u bij ons een fiets lenen.

Interesse? Kom snel langs!

Als u geïnteresseerd bent in een goedkope fiets van Kuysters Tweewielers uit Tilburg, dan vragen wij u snel langs te komen in onze winkel. Als u nog vragen heeft, dan staan wij u uiteraard graag te woord. Onze medewerkers kunt u bereiken door even te bellen naar 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl