N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Een stevige omafiets kunt u kopen bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Wij hebben een ruime keus aan nieuwe en gebruikte fietsen die allemaal in zeer goede staat verkeren. Bovendien geven wij u graag vakkundig en persoonlijk advies.

Comfortabel fietsen op een omafiets van de specialist in Tilburg

Kuysters Tweewielers verkoopt allerlei soorten fietsen. Elektrische fietsen voor extra fietsgemak, hybride fietsen voor de lange afstanden en stadsfietsen, zoals een omafiets zijn allemaal te verkrijgen in onze winkel in Tilburg. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor grote en kleine reparatie- of onderhoudsklussen. Wij beschikken over een zeer moderne werkplaats en vakkundig personeel. Zodoende kunnen wij in de winkel onder meer uw zadel, stuur en de handvatten zo afstellen dat u in een comfortabele houding kunt fietsen. Bovendien krijgt u bij aankoop van een fiets, behalve twee gratis onderhoudsbeurten, advies over garantie, betalingsmogelijkheden, verzekeringen en dergelijke. Ook voor tweedehands fietsen, zoals omafietsen, kunt u bij ons in Tilburg terecht. U krijgt hierop in ieder geval een half jaar garantie, dus u kunt gewoon terugkomen als de fiets niet helemaal goed is.

Vragen? Neem telefonisch contact op!

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013-5426356. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze winkel en een omafiets uitzoeken. U vindt onze winkel aan de Veldhovenring 77 in Tilburg.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl