N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Kuysters Tweewielers is een bekende rijwielhandel in Tilburg en daaromheen! Hier kunt u terecht voor verschillende soorten fietsen, met altijd dezelfde hoge kwaliteit. Op zoek naar een goedkope fiets? In het ruime aanbod van Kuysters Tweewielers vindt u ook altijd een tweedehands fiets die volledig aan uw wensen voldoet.

Dé rijwielhandel in Tilburg met deskundig advies en persoonlijke service

Als u naar de rijwielhandel in Tilburg komt om een nieuwe fiets aan te schaffen, vindt u het wellicht moeilijk om een keuze te maken in ons ruime aanbod. Dit is geen probleem. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van passend advies. In de winkel stellen wij voor u het zadel, het stuur en de handvatten perfect voor u af. Zo krijgt u geen last van bijvoorbeeld uw polsen of rug zodra u gebruikmaakt van uw nieuwe tweewieler!

Aankoop van een nieuwe fiets? Ontvang twee gratis onderhoudsbeurten

Koopt u uw nieuwe fiets bij onze rijwielhandel in Tilburg? Dan ontvangt u twee gratis onderhoudsbeurten voor uw nieuwe aanwinst. Wij nemen het onderhouden van uw nieuwe fiets serieus. Binnen een dag is uw fiets weer klaar voor gebruik. In de tussentijd maakt u gebruik van een van de gratis leenfietsen. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Bel naar 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl