Votani X1 MiddenMotor.

Omschrijving:
De Votani X1 MM (MiddenMotor is een zeer comfortabele elektrische fiets. De fiets beschikt over een geveerde zadelpen, geveerde voorvork en 7 versnellingen. Hierdoor geniet u van optimaal rijcomfort. Samen met de geruisloze motor fietst u met ondersteuning heel natuurlijk.

De Votani X1 MM is voorzien van een middenmotor. Hierdoor voelt het alsof u vooruit wordt geduwt tijdens het fietsen. Doordat de motor in het midden en laag en de accu achterop zit, heeft de fiets een goede gewicht balans, waardoor de fiets extra stabiel aanvoelt. Een ander voordeel van een motor in het midden en laag, is dat de fiets ook nog soepel fietst wanneer de ondersteuning uitstaat.

Tegenwoordig hebben de meeste elektrische fietsen een accu die nauwelijks zichtbaar is. Zo ook bij deze fiets. Bij deze fiets is de accu namelijk onder de bagagedrager gemonteerd. Dit is de meest voorkomende plek. De accu is hierdoor namelijk makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en kan zelfs helemaal uit het zicht worden genomen door een set fietstassen te monteren.

Deze fiets beschikt over een in het midden van het stuur geplaatst LCD display. Dit display geeft u tijdens het fietsen de nodige informatie, waaronder de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand en de duur van uw fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol uw accu nog is. Het display is te bedienen via knoppen op uw stuur, zo hoeft u nooit uw handen van het stuur te halen.

Actie prijs: Van €1649,- NU €1149,-

Het is mogelijk een proefritje te maken met deze fiets.

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl