Sparta M8B Active Plus.

Conditie: Zeer Goed.
Versnellingen: Shimano Nexus 8.
Remmen: 
Magura HS11 Remset
Slot: Axa defender
Frame maat: 53cm

 Kenmerken:

  • anti-lek banden.
  • anti slip trappers.
  • aluminium frame.
  • ergonomisch handvatten.
  • automatische LED verlichting.
  • verende voorvork en zadelpen.
  • verstelbare stuurpen (traploos verzet).
  • Bosch Active plus Middenmotor + 400Wh Batterij.

 Prijs: €1349,-

Omschrijving:
De Sparta M8b is een veel bekroonde e-bike die geschikt is voor zowel de langere toertochten als de korte dagelijkse ritten. Het uitermate strakke afgewerkte frame geeft een solide en stabiel gevoel op de fiets. Ter bescherming is de bekabeling netjes weggewerkt in het stuur. Deze moderne E-bike is compleet en comfortabel uitgerust met Shimano Nexus 8 versnellingen, stuurvering en zadelvering. De zeer prettige rijeigenschappen zijn bekroond met de E-bike van het jaar 2019, als best getest in de AD fietstest en uitstekend in de ANWB fietstest.

Uitermate soepel en comfortabele ondersteuning.
De Sparta M8b Active Plus wordt aangedreven door de zeer krachtige en prettig stille Bosch Active Plus middenmotor. Het lage zwaartepunt van een middenmotor zorgt voor optimale stabiliteit tijdens het fietsen. Daarbij voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. Deze krachtige middenmotor geeft power als het nodig is, maar mede omdat de kracht die u geeft gemeten wordt, ook niet teveel ondersteuning als u dat niet wilt.

Eenvoudige bediening staat centraal.
De M8b Active Plus beschikt over een makkelijk afneembaar display dat midden op het stuur is gepositioneerd. Het uitgebreide display heeft een duidelijke indeling en is tijdens het fietsen makkelijk aflezen. Het display geeft de nodige informatie, zoals de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en rijtijd van uw fietstochten en bijna van zelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol de batterij nog is. De bediening van het display is bij het linkse handvat gemonteerd wat betekend dat u uw hand niet van het stuur hoeft af te halen voor de bediening.

Het is mogelijke een proefritje te maken met deze fiets.

Openingstijden

ma Gesloten

di 09:00 - 18:00

wo 09:00 - 18:00

do 09:00 - 18:00

vr 09:00 - 18:00

za 09:00 - 17:00

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl