Sparta F8e incl. 500wh

Conditie: Nieuwe Fiets.
Versnellingen: Sturmey 5 Versn.
Remmen: Magura Hydraulische remmen
Slot: Axa Defender.
Frame maat: Er zijn verschillende maat voeringen beschikbaar.

Kenmerken:

  • Supersnel weer tot stilstand dankzij de hydraulische remmen.
  • Het damesmodel is voorzien van een lage instap. Da’s handig.
  • Met de standaard 500 Wh accu hoef jij nog lang niet naar huis.
  • Nee, je hoeft niet te kiezen. De Sparta R5e heeft een achterwielmotor met 5 ondersteuning standen als mede  5 geïntegreerde versnellingen.
  • Het woord ‘comfort’ wordt eigenlijk wel heel veel gebruikt om e-bikes te omschrijven. Maar het is hier wel heel toepasselijk, want comfortabel is de Sparta R5e zeker.

Prijs: van €1999,- voor €1799,-

Omschrijving:
De Sparta R5E incl. 500wh is een E-bike met een ongekend goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze E-bike rijdt hierdoor verrassend fijn, hierdoor is de Sparta R5e één van de betere e-bikes die er in deze prijsklasse zijn.

Het frame van de Sparta R5e is gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een laag gewicht en prettig rijgedrag. De geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor veel comfort. De traploos verstelbare stuurpen zorgt er dan weer voor dat je de zithouding precies kunt afstellen. Zo kun je altijd en overal met veel plezier met deze Sparta E-bike rondrijden.

Het belangrijk onderdeel bij een E-bike is het ondersteuningssysteem. Bij de Sparta R5e verassend goed voor elkaar. De E-motion achterwielmotor voelt natuurlijk en stabiel aan. En ten opzichte van de middenmotor doet deze motor niet veel onder qua efficiëntie.  Met deze efficiëntie én de 500Wh accu kun je met deze E-bike vaak veel verder fietsen dan veel andere elektrische fietsen met een 500Wh accu. En daarbij genomen is de Sparta R5e ook een stuk goedkoper dan andere e-bikes met een 500Wh accu.

De 5 versnellingen samen met 5 ondersteuning standen zijn meer dan genoeg voor een E-bike. Dat komt doordat de motor je helpt om snelheid te houden op viaducten en met harde tegenwind. De hydraulische remmen zijn lekker krachtig en goed doseerbaar zodat de Sparta R5e gemakkelijk onder controle te houden is.

Dus als je een fijne comfortabele e-bike zoekt die garant staat voor vele kilometers. Dan ga je met deze Sparta R5e incl. 500Wh veel plezier beleven.

Het is mogelijk een proefritje maken met deze fiets.

Openingstijden

ma Gesloten

di 09:00 - 18:00

wo 09:00 - 18:00

do 09:00 - 18:00

vr 09:00 - 18:00

za 09:00 - 17:00

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl