N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Een ruime voorraad tweedehands fietsen vindt u bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Al bijna 80 jaar verkopen wij kwalitatief uitstekende tweewielers aan jong en oud. Natuurlijk kunt u ook rekenen op deskundig advies. Ook voor de aanschaf van tweedehands fietsen komt u naar Kuysters Tweewielers. Bij ons in Tilburg vindt u ongetwijfeld die fiets die u wilt kopen. Of dit nu een stadsfiets, een e-bike of een omafiets is, u vindt ze hier allemaal.

Goede tweedehands fietsen voor iedereen bij dé specialist van Tilburg

Iedereen, man of vrouw, wat ouder of juist jong, kan bij ons een mooie en betrouwbare fiets vinden. Wij hebben altijd minstens 50 tweedehands fietsen op voorraad in onze ruime winkel aan de Veldhovenring in Tilburg. Zo kunt u bijvoorbeeld een tweedehands elektrische herenfiets kopen, maar ook studenten kunnen bij ons terecht voor een stevige en goede stadsfiets. U krijgt bovendien minstens 6 maanden BOVAG garantie op een tweedehands fiets. Ook voor de allernieuwste hybride, elektrische of stadsfietsen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u een fiets kunt kopen in onze winkel in Tilburg. De fiets die u gaat kopen is zeker op uw lijf geschreven. Dankzij het goede onderhoud dat wij aan uw fiets uitvoeren, gaat u nog vele plezierige fietskilometers tegemoet. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en onze deskundigen zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Op deze manier kunt u uw fietstocht snel weer vervolgen.

Kom langs in de winkel

Als u onze tweedehands fietsen wilt bekijken en direct een nieuwe fiets wilt kopen, dan nodigen wij u uit om eens bij ons langs te komen aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op telefoonnummer 013-5426356. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar. Kom snel langs in onze winkel.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl