N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Een ruime voorraad goedkope, tweedehands fietsen vindt u bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Al bijna 80 jaar verkopen wij kwalitatief uitstekende tweewielers aan jong en oud. Natuurlijk kunt u ook rekenen op deskundig advies. Daarnaast komt u voor de aanschaf van tweedehands fietsen naar onze speciaalzaak. Bij ons in Tilburg vindt u ongetwijfeld een goedkope fiets die u wilt kopen. Of dit nu een stadsfiets, een e-bike of een omafiets is: u vindt ze hier allemaal.

Goedkope, tweedehands fietsen voor iedereen bij dé specialist van Tilburg

Ongeacht uw leeftijd of uw wensen, iedereen kan bij ons in Tilburg een mooie en betrouwbare, goedkope fiets kopen. Wij hebben altijd minstens vijftig goedkope, tweedehands fietsen op voorraad in onze ruime winkel aan de Veldhovenring in Tilburg. Zo kunt u bijvoorbeeld een Sparta e-bike kopen wanneer u dagelijks of in het weekend lange afstanden fietst. Bent u student? Dan kunt u bij ons terecht voor een stevige en goede stadsfiets met een betrouwbaar fietsslot. In het assortiment aan goedkope, tweedehands fietsen van onze fietsenspeciaalzaak in Tilburg, heeft u keuze uit zowel heren- als damesfietsen. U zoekt hier een fiets uit die bij u past, terwijl u geholpen wordt door onze adviseurs. Het is zelfs mogelijk om een proefrit te maken.

Professioneel onderhoud aan uw fiets

Als u in onze fietsenspeciaalzaak in Tilburg een goedkope fiets gaat kopen, krijgt u bovendien minstens zes maanden BOVAG-garantie op uw tweedehands fiets. Met de hulp van onze fietsenmaker in Tilburg gaat u nog vele plezierige fietskilometers tegemoet met uw goedkope, tweedehands fietsen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en onze deskundigen zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Op deze manier kunt u snel een fietstocht maken met de goedkope fiets die u bij ons in Tilburg kunt kopen en laten opknappen. Is uw onderhoudsbeurt niet binnen één dag afgerond? Dan krijgt u van ons een leenfiets mee.

Kom langs in de winkel

Wilt u in Tilburg een nieuwe fiets kopen uit een ruim assortiment aan goedkope, tweedehands fietsen? Wij nodigen u uit om langs te komen aan de Veldhovenring 77 in Tilburg voor het kopen van uw goedkope fiets. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 013-5426356 als u vragen heeft. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl