N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Tweedehands fietsen in Tilburg

Een ruime voorraad tweedehands fietsen vindt u bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Al bijna 80 jaar verkopen wij kwalitatief uitstekende tweewielers aan jong en oud. Natuurlijk kunt u ook rekenen op deskundig advies. Daarnaast komt u voor de aanschaf van goedkope gebruikte fietsen naar onze speciaalzaak. Bij ons vindt u ongetwijfeld een fiets die u wilt kopen. Of dit nu een stadsfiets, een e-bike of een omafiets is: u vindt ze hier allemaal.

Goedkope, tweedehands fietsen voor iedereen bij dé specialist

Ongeacht uw leeftijd of uw wensen kan iedereen bij ons een mooie en betrouwbare fiets kopen. Wij hebben altijd minstens vijftig tweedehands fietsen op voorraad in onze ruime winkel aan de Veldhovenring in Tilburg. Zo kunt u bijvoorbeeld een Sparta e-bike kopen wanneer u dagelijks of in het weekend lange afstanden fietst. Bent u als student op zoek naar goedkope gebruikte fietsen? Dan kunt u bij ons terecht voor een stevige en goede stadsfiets met een betrouwbaar fietsslot. In het assortiment aan goedkope gebruikte fietsen van onze fietsenspeciaalzaak, heeft u keuze uit zowel heren- als damesfietsen. U zoekt hier een fiets uit die bij u past, terwijl u geholpen wordt door onze adviseurs. Het is uiteraard mogelijk om een proefrit te maken op onze tweedehands fietsen.

Professioneel onderhoud aan uw fiets

Onze goedkope gebruikte fietsen zien goed onderhouden. Als u in onze fietsenspeciaalzaak een fiets besluit te kopen, krijgt u bovendien minstens zes maanden BOVAG-garantie op onze tweedehands fietsen. Met de hulp van onze fietsenmaker gaat u nog vele plezierige fietskilometers tegemoet met een van onze goedkope gebruikte fietsen. Service staat bij ons als uw rijwielhandel hoog in het vaandel en onze deskundigen zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Op deze manier kunt u snel een fietstocht maken met een fiets die u bij ons kunt kopen en laten opknappen. Is uw onderhoudsbeurt niet binnen één dag afgerond? Dan krijgt u van ons een leenfiets mee.

Kom langs in de winkel

Wilt u een fiets kopen uit een ruim assortiment aan tweedehands fietsen? Wij nodigen u uit om langs te komen voor het kopen van uw fiets. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen over onze goedkope gebruikte fietsen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen voor meer informatie over onze tweedehands fietsen op het telefoonnummer 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl