N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Voor een goede elektrische fiets komt u naar Kuysters Tweewielers in Tilburg. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische dames- en herenfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Ook u vindt bij ons ongetwijfeld een fiets die aan al uw eisen en wensen voldoet.

Elektrische fiets van hoge kwaliteit bij een specialist in Tilburg

In Tilburg verkopen wij elektrische fietsen van Koga, Batavus en Sparta. Deze zijn allemaal voorzien van een milieuvriendelijke accu, die u gemakkelijk en snel van de fiets kunt halen om op te laden. Bovendien verkopen wij natuurlijk hybride fietsen die voor de echt grote afstanden geschikt zijn en natuurlijk de stadsfietsen. Het is belangrijk dat u uw fiets goed onderhoudt of dit door ons laat doen. Wij beschikken over een professionele werkplaats waar we dit uitstekend kunnen doen. Het spreekt voor zich dat u bij ons ook terecht kunt voor alle fietsreparaties. Wij streven ernaar de werkzaamheden binnen één werkdag af te hebben, maar als dat niet lukt, kunt u een fiets van ons lenen.

Interesse? Kom eens langs!

Heeft u interesse in een elektrische fiets, dan vragen wij u om langs te komen in onze zaak aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch bereiken: 013-5426356. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord!

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl