N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Elektrische fiets Tilburg

Voor een goede elektrische fiets komt u naar Kuysters Tweewielers in Tilburg. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische dames- en herenfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Zo verkopen wij ook hybride fietsen die geschikt zijn voor grotere afstanden. Bij ons vindt u ongetwijfeld een elektrische fiets die aan al uw eisen en wensen voldoet.

Een elektrische fiets van hoge kwaliteit

In Tilburg verkopen wij elektrische fietsen van Koga, Batavus en Sparta. Deze zijn allemaal voorzien van een milieuvriendelijke accu, die u gemakkelijk en snel van de fiets kunt halen om op te laden. Het is belangrijk dat u uw elektrische fiets goed onderhoudt of dit door ons laat doen. Wij beschikken als rijwielhandel over een professionele werkplaats waar we dit uitstekend kunnen doen. Het spreekt voor zich dat u bij ons ook terecht kunt voor alle fietsreparaties. Wij streven ernaar de werkzaamheden binnen één werkdag af te hebben, maar als dat niet lukt, kunt u een fiets van ons lenen.

Interesse? Kom eens langs!

Als u interesse heeft in een elektrische fiets, nodigen wij u uit om langs te komen in onze zaak aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. Voor nadere informatie kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken: 013-5426356. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord en denken met u mee!

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl