N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Fietsenmaker Tilburg

Kuysters Tweewielers is een professionele fietsenmaker in het centrum van Tilburg. Als uw fiets defect is kunt u deze in korte tijd laten maken door onze gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Alle fietsen uit ons aanbod zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Vakkundige fietsenmaker in het centrum van Tilburg

Bent u op zoek naar een vakkundige fietsenmaker? Dan zijn we u als rijwielhandel graag van dienst. Onze moderne werkplaats voldoet aan alle milieueisen en is voorzien van geavanceerde apparatuur. Zodoende hebben wij als fietsenmaker de kennis en het materiaal in huis om uw fiets of e-bike in korte tijd te maken. Onze vakmensen proberen een fiets altijd dezelfde dag nog te maken. Mocht een reparatie van uw fiets wat langer duren, dan krijgt u van ons een leenfiets. Als u niet in staat bent om de fiets bij ons te bezorgen, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Ruime collectie nieuwe en gebruikte fietsen

Wanneer u liever een nieuwe fiets wilt aanschaffen, hebben wij ook nog een mooie collectie aan heren- en damesfietsen. Wij bieden ook tweedehands fietsen tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat we als fietsenmaker allemaal voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in de winkel aan de Veldhovenring 77 of neem via 013-5426356 telefonisch contact met ons op.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl