N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Kuysters Tweewielers is een professionele fietsenmaker in het centrum van Tilburg. Als u fiets defect is kunt u deze in korte tijd laten repareren door onze gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Alle fietsen uit ons aanbod zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Vakkundige fietsenmaker in het centrum van Tilburg

Bent u op zoek naar een vakkundige fietsenmaker in Tilburg? Dan is Kuysters Tweewielers u graag van dienst. De reparaties en het onderhoud van fietsen voeren wij uit in onze moderne werkplaats. Deze werkplaats voldoet aan alle milieueisen en is voorzien van geavanceerde apparatuur. Zodoende hebben wij de kennis en het materiaal in huis om uw fiets in korte tijd te kunnen repareren. Onze vakmensen proberen een fiets altijd dezelfde dag nog te maken. Mocht een reparatie van uw fiets in Tilburg wat langer duren, dan krijgt u van ons een leenfiets. Als u niet in staat bent om de fiets bij ons te bezorgen, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Ruime collectie nieuwe en gebruikte fietsen

Bent u benieuwd wat fietsenmaker Kuysters Tweewielers in Tilburg allemaal voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over de collectie nieuwe en gebruikte fietsen? Kom dan langs in de winkel aan de Veldhovenring 77 of neem via 013-5426356 telefonisch contact op.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl