N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Damesfiets in Tilburg

Een gloednieuwe of tweedehandse damesfiets koopt u bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Wij zijn al sinds 1933 specialist in alles wat met fietsen te maken heeft. In ons assortiment vindt u fietsen van toonaangevende merken. Wij geven u deskundig advies op maat en zorgen ervoor dat u een fiets koopt die perfect bij u past.

Ontspannen fietsen met een damesfiets

Zoekt u een mooie damesfiets om lekker te fietsen? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen variërend in prijs. We hebben ook nieuwe fietsen van verschillende topmerken als Giant en Batavus. Heeft u een mooie damesfiets gezien en bent u benieuwd of deze goed bij u past? U heeft bij onze fietswinkel uiteraard de mogelijkheid om een proefrit te maken. Op deze manier weet u zeker dat u een geschikte fiets koopt. Ook heren schaffen bij ons de perfecte reguliere of elektrische fiets aan.

Neem contact met ons op of kom langs

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze rijwielhandel? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Veldhovenring 77 in Tilburg om de ideale damesfiets te vinden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 013 – 5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl