N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Een gloednieuwe of tweedehandse damesfiets koopt u bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Wij zijn al sinds 1933 specialist in alles wat met fietsen te maken heeft. In ons assortiment vindt u fietsen van toonaangevende merken, zoals Batavus, BSP en Giant. Wij geven u deskundig advies op maat en zorgen ervoor dat u een fiets koopt die perfect bij u past.

Ontspannen fietsen met een damesfiets in Tilburg

Zoekt u een mooie damesfiets om lekker te fietsen in en rondom Tilburg? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands damesfietsen van verschillende goede merken zoals Batavus, variërend in prijs. U bekijkt zelf al onze tweedehands of nieuwe fietsen in onze winkel of online en vraagt om meer informatie als dat nodig is. Heeft u een mooie fiets gezien en bent u benieuwd of deze goed bij u past? U heeft bij ons de mogelijkheid om een proefrit te maken. Op deze manier weet u zeker dat u een geschikte fiets koopt. Ook heren schaffen bij ons de perfecte fiets aan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een elektrische fiets.

Neem contact met ons op of kom langs

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze fietsen? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Veldhovenring 77 in Tilburg om onze damesfietsen zelf te bekijken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 013 – 5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl