N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Een gloednieuwe of tweedehandse damesfiets is te koop bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Sinds 1933 zijn wij specialist in alles wat met fietsen te maken heeft. In ons assortiment vindt u fietsen van toonaangevende merken zoals Batavus, BSP en Giant. Wij geven u deskundig advies op maat en zorgen ervoor dat u een fiets koopt die perfect bij u past.

Ontspannen fietsen met een damesfiets in Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een mooie damesfiets om lekker te fietsen in en rondom Tilburg, komt u langs in onze winkel. Wij hebben een uitgebreid assortiment damesfietsen van verschillende goede merken en variërend in prijs. Bij alle fietsen kunt u eenvoudig alle kenmerken en meer informatie bekijken. Heeft u een mooie fiets gezien en bent u benieuwd of deze goed bij u past? Dan is er de mogelijkheid om een proefrit te maken. Op deze manier weet u zeker dat u een geschikte fiets koopt. Natuurlijk kunnen ook heren bij ons een fiets aanschaffen. En uiteraard verkopen wij ook stevige stadsfietsen, van bijvoorbeeld Batavus, al dan niet tweedehands.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze fietsen? Neemt u dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Veldhovenring 77 in Tilburg om onze damesfietsen zelf te bekijken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 013 – 5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl