N

Bieden fietsen van hoge kwaliteit

Vakkundige Service

Persoonlijk advies

Fietsonderdelen Tilburg

Behalve complete fietsen verkoopt Kuysters Tweewielers ook fietsonderdelen in het centrum van Tilburg. Wij geven u graag een deskundig advies over de onderdelen. Kom voor de perfecte fietsonderdelen naar onze winkel aan de Veldhovenring 77. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands fiets zijn wij u graag van dienst.

Fietsonderdelen aanschaffen bij een specialist

Het is altijd belangrijk om uw fiets goed te onderhouden, zodat deze lang meegaat en bovendien prettig rijdt. Dit onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren, maar wij verkopen ook losse fietsonderdelen in onze rijwielhandel. Op deze manier kunt u zelf ook kleine reparaties en onderhoudsklusjes aan uw fiets uitvoeren. Behalve dat wij zorg kunnen dragen voor een lange levensduur van uw fiets, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor de aankoop van een gloednieuwe of gebruikte fiets. Bij ons vindt u fietsen van toonaangevende merken als:

We vertellen u graag meer over de uiteenlopende merken in ons assortiment.

Bekijk ons ruime assortiment

Wij hebben altijd genoeg tweedehands fietsen op voorraad. Bent u benieuwd naar het volledige assortiment fietsonderdelen en fietsaccessoires of heeft u een vraag over onze onderhoudsservice? Kom dan eens langs of neem contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 013-5426356. Dan voorzien we u van vakkundig advies op maat.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl