N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Behalve complete fietsen verkoopt Kuysters Tweewielers ook fietsonderdelen in het centrum van Tilburg. Wij geven u graag een deskundig advies over de onderdelen. Kom voor de perfecte fietsonderdelen naar onze winkel aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands fiets zijn wij u graag van dienst. Bij ons vindt u fietsen van toonaangevende merken als Batavus en Giant.

Fietsonderdelen aanschaffen bij een specialist in Tilburg

Het is altijd belangrijk om uw fiets goed te onderhouden, zodat deze lang meegaat en bovendien prettig rijdt. Dit onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren, maar wij verkopen ook losse fietsonderdelen in onze winkel in Tilburg. Op deze manier kunt u zelf ook kleine reparaties en onderhoudsklusjes aan uw fiets uitvoeren. Behalve dat wij zorg kunnen dragen voor een lange levensduur van uw fiets, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor de aankoop van een gloednieuwe of gebruikte fiets. Wij hebben altijd genoeg tweedehands fietsen op voorraad.

 

Ruim assortiment

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment fietsonderdelen van onze winkel in Tilburg? Of heeft u een vraag over onze onderhoudsservice? Kom dan eens langs bij onze winkel aan de Veldhovenring 77 of neem contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 013-5426356.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl