N

Kwaliteit

Service

Persoonlijk advies

Kuysters Tweewielers verkoopt goedkope fietsen in het centrum van Tilburg. Wij zijn al bijna 80 jaar een gerenommeerde fietsenzaak in Tilburg en geven al die jaren specialistisch advies aan jong en oud over alles wat met tweewielers te maken heeft. Dat is de service van een erkende fietsenspeciaalzaak.

Goedkope fietsen van Kuysters Tweewielers in Tilburg: betaalbare kwaliteit

Iedereen die niet zoveel geld wil uitgeven, maar wel lekker wil bewegen zit bij ons goed. Wij verkopen verschillende goedkope fietsen in Tilburg. Tweedehands elektrische of natuurlijk stadsfietsen, u kunt het allemaal bij Kuysters Tweewielers vinden. Bovendien krijgt u van ons uitgebreid advies over hoe u uw fiets goed kunt onderhouden. Hiervoor hebben wij diverse artikelen en onderdelen te koop. U kunt het natuurlijk ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat wij uw fiets binnen een dag weer helemaal nagekeken en/of gerepareerd hebben. Wij kunnen u eventueel ook een leenfiets meegegeven als de klus toch langer duurt dan gedacht.

Persoonlijke service

Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over onze persoonlijke service. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 013-5426356. Bovendien bent u van harte welkom om eens te komen kijken naar ons aanbod aan goedkope fietsen in onze winkel aan de Veldhovenring 77 in Tilburg.

Neem contact op

Kuysters Tweewielers

Veldhovenring 77
5041BB, Tilburg
T: 013 – 5426356
E:info@kuysterstweewielers.nl